Gratis voetenspreekuur

Kent u dat? U heeft last van uw been, voet of hiel en u krijgt adviezen wat te doen van iedereen om u heen. Moet u nu naar de podotherapeut of fysiotherapeut? Om te voorkomen dat u van het kastje naar de muur gestuurd wordt met uw klacht, hebben we een oplossing.

Voetspecialisten de Langstraat

We hebben de krachten gebundeld met ons gespecialiseerde onderbeen- en voetteam, bestaande uit een op de voet gespecialiseerde fysiotherapeut (Luuk), een kinderfysiotherapeut (Anne) en ervaren (kinder)podotherapeuten (Femke).
Een uniek concept waarbij verschillende invalshoeken leiden tot de best mogelijke behandeling. Wij kijken niet alleen naar uw voet, maar naar het lichaam als geheel. Geen eilandjes meer, maar daadkracht door samenwerking.
Zowel voor de volwassen voet als voor de voet van uw kind.

Elke laatste vrijdag van de maand tussen 15.00 en 17.00u (onder voorbehoud met vakantie en feestdagen) houdt Voetspecialisten de Langstraat een gratis spreekuur waarbij er gescreend wordt waar uw klacht het beste behandeld kan worden. Zo krijgen we uw onderbeen-/voetklacht letterlijk en figuurlijk onder de knie.

Wat is er mogelijk op deze middag
• Een podotherapeut onderzoek en doet voetanalyse
• Specialistisch onderzoek van uw blessure door fysiotherapeut
• Mogelijk dat er meer specialisten nodig zijn voor de behandeling van uw klacht.
• Wij kijken of dit nodig is en sturen u door naar het andere specialisme binnen Voetspecialisten de Langstraat.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.
Voor het gezamenlijk spreekuur belt u: 0416- 65 07 24